Restaurang Hyllan

  Restaurang Hyllan

  Mittemellan Asien-Sydamerika hittar du Restaurang Hyllan som är belägen vid bergets kant ner mot havet. Här möts du av en magisk vy över Bråviken. På Hyllan arbetar vi för att skapa färgstarka och smakrika matupplevelser som ska sätta avtryck och inspirera.

  På Hyllan serverar vi en streetfood-inspirerad buffé där du som gäst är i fokus och där det är du själv som bestämmer hur du vill äta din mat.

  Här tillagar vi mat ifrån världens alla hörn och skapar en härlig och annorlunda buffé där smak och presentation är i fokus. Här hittar du garanterat något som du redan visste att du tyckte om, men även något du kanske inte visste kunde vara så gott.

  På Hyllan finns något för alla, både stora och små, och barnen kan avnjuta en härlig och inspirerande barnbuffé i underbara miljöer.

  Se Hyllans meny här

  Lunchbuffé

  Vuxen 189 kr | 3–12 år 99 kr | Barn 0–2 år (gratis) 0 kr | Måltidsdryck (ej alkohol) och kaffe ingår. kr

  Lunchen serveras mellan 11:30 - 14:30.

  Bordsbokning gäller endast under grillkvällar

  Vill du besöka Restaurang Hyllan för lunch? Då kan du inte boka bord utan är välkommen drop-in när restaurangen är öppen. Bordsbokning tillämpas endast under grillkvällarna.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.