Restaurang Hyllan

  Mittemellan Asien-Sydamerika hittar du Restaurang Hyllan som är belägen vid bergets kant ner mot havet. Här möts du av en magisk vy över Bråviken. På Hyllan arbetar vi för att skapa färgstarka och smakrika matupplevelser som ska sätta avtryck och inspirera.

  På Hyllan serverar vi en streetfood-inspirerad buffé där du som gäst är i fokus och där det är du själv som bestämmer hur du vill äta din mat.

  Här tillagar vi mat ifrån världens alla hörn och skapar en härlig och annorlunda buffé där smak och presentation är i fokus. Här hittar du garanterat något som du redan visste att du tyckte om, men även något du kanske inte visste kunde vara så gott.

  På Hyllan finns något för alla, både stora och små, och barn en kan avnjuta en härlig och inspirerande barnbuffé i underbara miljöer.

  Se Hyllans meny här

  Allergi?

  Är du allergisk eller intolerant mot någonting? På alla ställen där vi serverar mat finns det pärmar med innehållsförteckningar. Be personalen att få titta i pärmarna om du behöver extra information om vad maten innehåller.