Guidning i Aparium

Med anledning av den rådande situationen med coronaviruset har vi skjutit upp vårt premiärdatum. Läs mer här.

Guidning i Aparium

Kliv in på en spännande rundvandring bakom kulisserna och möt våra närmaste släktingar i djurriket. I Aparium finns både schimpanser, gorillor och gibbonapor som du får komma riktigt nära i denna fascinerande guidade tur.

Utöka upplevelsen!

Det här är ett exklusivt djurmöte där du får komma extra nära djuren tillsammans med en djurvårdare. Ring oss på 010 708 70 00 för att boka.

Följ med de kunniga djurvårdarna på Aparium bakom kulisserna när de delar med sig av en massa spännande information om dessa fantastiska djur, som ofta är mycket lika oss människor. Visste du till exempel att schimpanser kan få för sig att tumla runt och kittla varandra, vilket resulterar i en stor ”skrattfest”.

Eller att de med hjälp av olika redskap kan få ut en massa godsaker ur en låda med små hål. Schimpansen och människan har till 98,6% samma arvsmassa, och det märks på många sätt.

I Aparium finns två olika arter, gorilla och schimpans. På en rundvandring bakom kulisserna i Aparium får du veta allt du undrat över samt komma så nära djuren som det är möjligt. Ett nära möte med dessa djur lämnar ingen oberörd!

Pris

  • 1-5 deltagare: 2500 kr

Åldersgräns 15 år. I vuxet sällskap 8 år.