Ökenvisning

  Visning ökendjur

  Varför har kamelen pucklar, vad är en kulan och varför kallas jaken egentligen för grymtoxe? Häng med på en lärorik och spännande visning av våra fascinerande ökendjur och lär dig mer om hur de klarar av det tuffa klimatet i öknen.

  Kommer tillbaka senare

  Den här upplevelsen förväntas bli tillgänglig igen när lättnader kring restriktioner om folksamlingar införs.

  Djurvisning

  Kom närmare våra tuffa ökendjur

  Lär dig mer om djuren och hur det är att leva i öknen.

  Marine World20

  Visningar idag October 22

  • Mon
  • Tue
  • Wed
  • Thu
  • Fri
  • Sat
  • Sun

  Laddar tider

  Att leva i den varma och torra öken är verkligen ingen lek! På den här visningen får du se våra fascinerande ökendjur på nära håll och dessutom lära dig mer om hur de överlever i det heta klimatet.

  Vad har kamelen egentligen i sina pucklar?

  Har du till exempel funderat över varför kamelen har så långa ögonfransar, hur den klarar att gå på den varma sanden, eller vad den egentligen har i sina pucklar?

  Kamelen är faktiskt ett av världens bäst anpassade ökendjur, med massor av fascinerande egenskaper för att klara det extremt varma klimatet de lever i. På visningen får du lära dig allt om detta och mycket mer!

  Se hur vi tränar och tar hand om djuren

  Samtidigt som en av våra djurvårdare informerar om de spännande djuren befinner sig också flera andra djurvårdare i hägnet. På så sätt får du samtidigt se hur vi tränar och tar hand om de fantastiska djuren!

  Välkommen på en annorlunda och lärorik visning!

  Äventyret väntar!

  Boka ditt besök och upplev äventyret i parken

  EntréÅrskort 2022

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.