Savannvisning

  Visning savann

  Sätt dig tillrätta med en kopp kaffe vid Savanncafeét och njut av utmärkt utsikt över Savannen och dess majestätiska djur. Medan du spanar på våra fascinerande noshörningar, zebror och antiloper får du samtidigt lyssna till fascinerande berättelser om både djuren och hur det är att vara djurvårdare - ett spännande och viktigt arbete.

  Kommer tillbaka senare

  Den här upplevelsen förväntas bli tillgänglig igen när lättnader kring restriktioner om folksamlingar införs.

  Djurvisning

  Lär dig mer om savannens djur

  Träffa savannens ståtliga djur och lär dig samtidig mer om djuren och hur det är att arbeta som djurvårdare.

  Savannen15 min

  Visningar idag October 22

  • Mon
  • Tue
  • Wed
  • Thu
  • Fri
  • Sat
  • Sun

  Laddar tider

  Några minuter innan visningen ska börja kan du sätta tillrätta med kaffe och fika vid Savanncaféet. Därifrån har du en perfekt utsikt över Savannen och dess majestätiska djur, lagom till att visningen börjar. Här får du en stund av lugn och ro – och samtidigt får du lära dig massor!

  Djurvårdarnas viktiga arbete står i fokus

  Som djurvårdare bär man ett stort ansvar i den dagliga skötseln av djuren. Varje individuellt djurs hälsa och välmående är alltid viktigast för våra djurvårdare.

  Relationen mellan djurvårdare och djur är också mycket speciell – och våra djurvårdare märker direkt om det är en födsel på gång eller om något djur mår dåligt.

  Att sköta en stor anläggning kräver mycket

  Savannen är en stor anläggning där många olika sorters djur lever. Därför tar djurvårdarna in djuren i stallarna varje dag – för att hålla koll på att de är friska och mår bra.

  På den här visningen får du lära dig massor om arbetet som djurvårdare – och du får också höra spännande berättelser från djurvårdarnas vardag på Kolmården!

  Välkommen till en mysig och lärorik visning på Savannen!

  Äventyret väntar!

  Boka ditt besök och upplev äventyret i parken

  EntréÅrskort 2022

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.