Rovfågelvisningen Wings

  I Rovfågelvisningen Wings får du vara med om ett unikt möte med friflygande rovfåglar som sveper över ditt huvud pirrigt nära. Det är ett unikt möte mellan rovfågel och människa, en stark och intensiv upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Wings ingår i entrén men du kan också förboka plats.

  Boka plats på rovfågelvisningen Wings

  Välj dag
  måntisonstorsfrelörsön

  Pris per person:

  Att förboka WINGS är valfritt. Entré till WINGS ingår i entrébiljetten/årskort men vill du vara garanterad plats till en visning kan du förköpa denna biljett. Barn 0-2 år behöver inte förboka biljett om de sitter i förälders knä. Insläppet stänger när föreställningen börjar.

  Wings är en av våra mest populära visningar – och det är inte svårt att förstå varför! Rovfåglarna flyger helt fritt och sveper fram över era huvuden där ni sitter på läktaren. Det är en minst sagt mäktig upplevelse!

  En unik upplevelse – varje gång!

  Wings är en helt unik visning! Ingen annanstans i Sverige kan du ta del av denna hisnande upplevelse. I den här visningen vet ingen vad som kan hända – och du får verkligen se fåglarnas personligheter.

  Ett fascinerande möte med ovanliga djur

  Wings bjuder dig på ett fascinerande möte mellan människa och fågel. Våra kunniga djurskötare berättar om sina vänner fåglarna och du får veta massor om dessa mäktiga och fascinerande djur samtidigt som du känner hur de sveper förbi över huvudet på dig.

  I slutet av föreställningen har du antagligen en helt ny förståelse för rovfåglar – som ofta har varit missförstådda av oss människor.

  Äventyret väntar 🐘

  Det här ingår i din entrébiljett:

  • Entré din valda dag till djurparken och Bamses Värld under Sagojul 🎅

  • En magisk upplevelse i en vintervärld fylld med juläventyr! ⛄

  • Delfinvisningen "En dag på delfinariet"🐬

  Köp dina biljetter här