Rovfågelvisningen Wings

  Rovfågelvisningen Wings

  I Rovfågelvisningen Wings får du vara med om ett unikt möte med friflygande rovfåglar som sveper över ditt huvud pirrigt nära.
  Djurvisning

  Lär dig mer om fåglar idag

  Upplev en av våra mest populära visningar och se rovfåglar som du aldrig sett dem förut!

  Fågelarenan20 min

  Visningar idag October 22

  • Mon
  • Tue
  • Wed
  • Thu
  • Fri
  • Sat
  • Sun

  Laddar tider

  Wings är en av våra mest populära visningar – och det är inte svårt att förstå varför! Rovfåglarna flyger helt fritt och sveper fram över era huvuden där ni sitter på läktaren. Det är en minst sagt mäktig upplevelse!

  En unik upplevelse – varje gång!

  Wings är en helt unik visning! Ingen annanstans i Sverige kan du ta del av denna hisnande upplevelse. I den här visningen vet ingen vad som kan hända – och du får verkligen se fåglarnas personligheter. Här får du bland annat möta den envisa berguven Pontus och den sociala marknäshornsfågel Manfred!

  Ett fascinerande möte med ovanliga djur

  Wings bjuder dig på ett fascinerande möte mellan människa och fågel. Våra kunniga djurskötare berättar om sina vänner fåglarna och du får veta massor om dessa mäktiga och fascinerande djur samtidigt som du känner hur de sveper förbi över huvudet på dig.

  I slutet av föreställningen har du antagligen en helt ny förståelse för rovfåglar – som ofta har varit missförstådda av oss människor.

  Info

  Rovfågelvisningen WINGS ingår när du köper entrébiljett till Kolmården och det är inte möjligt att förboka plats.

  På grund av rådande restriktioner är det begränsat antal platser och vi kan därför komma att behöva stänga läktaren.

  Äventyret väntar!

  Boka ditt besök och upplev äventyret i parken

  EntréÅrskort 2022

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.