Logga Sagojul

  Kliv in i en värld där julsagan får liv och vinterskogen glittrar i tusentals ljus! I mysiga Nordpolen träffar du självaste jultomten och hans renar, i Nissebyn kan du hälsa på tomtenissarna i deras verkstad och när mörkret sänker sig över parken väntar en sprakande eldshow. I Småköping kan du se den mysiga Bamseteatern, åka skridskor på Bamsesjön och dansa loss med Bamse och hans vänner på ett svängigt juldisco.

  Det blir ett juläventyr för hela familjen! 🦌

  Besök jultomten i Nordpolen 🎅🏻🎁

  På Nordpolen bor jultomten och du kan hälsa på hemma hos honom. Stig in i hans mysiga stuga där du välkomnas av doften av varm choklad och nybakade pepparkakor som tomtemor har bakat. På övervåningen sitter tomten och väntar på att få höra om din julönskning.

  Strax bredvid Nordpolen ligger Nissebyn. Tomtenissar samlas från hela världen här för att lära sig allt vad en nisse behöver veta och de har fullt upp inför jul. Slå in paket, skriva de bästa rimmen, ta hand om tomtens renar och mer därtill.

  Träffa Bamse i Småköping 🐻⛸️

  I Småköping är det mysigare än någonsin och även i år förvandlas Bamsesjön till en häftig skridskobana. Ta med dina egna skridskor eller hyr på plats. Som vanligt kan du träffa Bamse och hans vänner, åka skojiga attraktioner och äta Farmors goda köttbullar och pannkakor. Du kan också se en helt ny Bamseföreställning, och dansa loss på ett svängigt disco!

  Stig in förtrollande skogar 🧚‍♂️🧌

  Hälsa på hos de charmiga trollen i fantasifulla Trollskogen och upplev ett riktigt spännande äventyr.

  I Sagoskogen kan du följa Sagostigen som slingrar sig fram mellan gran och tall och bekanta dig närmare med fascinerande vänner i skogen och lär dig mer om hur de vilda djuren lever på vintern.