Bamses Värld

  Viktig information

  Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering gällande coronaviruset. Det kan innebära att vi öppnar delar av parken, att allting inte är öppet som vanligt och att vissa aktiviteter ställs in. Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär här.

  Om Bamses Värld

  Kliv in i Bamses magiska, färgsprakande värld! Här kan du åka snurriga och hisnande karuseller, äta Farmors goda pannkakor och köttbullar, handla leksaker hos BrummeLisa och se Bamse och vännerna bjuda på teater.

  Träffa barnens favoritkaraktärer

  Upplev magiska Bamses Värld och träffa Lille Skutt, Skalman, Bamse och de andra från berättelserna om världens starkaste björn.

  Här finns också Småköping med ekologiska pannkakor och köttbullar i Farmors Kök, roliga leksaker i BrummeLisas Leksaksaffär och smaskigt godis i Katta-Loos godisbutik.

  Hisnande åkttraktioner

  I Bamses Värld blir det åk efter åk i vännernas karuseller, berg- och dalbanan Godiståget, Bamses flygande matta, Skalmans luftballonger och Dunderhonungsburkarna. I sjön ligger Bamses båt Viktoria och väntar på att ge sig ut på spännande åkturer med alla barn och vid Skalmans hus finns några lustiga bilar att testa! Utanför Lille Skutts stubbe ligger vårt senaste tillskott Mini-hopp - en riktigt studsig upplevelse!

  Bamseteater

  Mitt i Bamses Värld ligger scenen där Bamse och hans vänner kommer uppträda med sin nya teaterföreställning "Bamse och båtsemestern". Den har premiär senare i sommar. Efter föreställningen får alla barn som vill en riktig Bamsekram!

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.