Bamses Värld

  Bamses Värld

  Kliv in i Bamses magiska, färgsprakande värld! Här kan du åka snurriga och hisnande karuseller, äta Farmors goda pannkakor och köttbullar, handla leksaker hos BrummeLisa och se Bamse och vännerna bjuda på teater.

  Se Bamseteatern "Bamse och båtsemestern"

  Det är sommar i Småköping och Bamse och hans vänner ska ut på en härlig semester med båten Viktoria! De är i full gång med packa och förbereda allt inför den stora resan, men allt går inte riktigt som planerat. De möter på hinder med både förseningar, packningsproblem och oväntade händelser. När de äntligen kommer iväg upptäcker vännerna att båtmotorn inte går igång. Vad ska Bamse och hans vänner göra nu? Kommer det verkligen att bli någon båtsemester?

  Hisnande åkattraktioner

  I Bamses Värld blir det åk efter åk i vännernas karuseller; berg- och dalbanan Godiståget, Bamses flygande matta, Skalmans luftballonger och Dunderhonungsburkarna. I sjön ligger Bamses båt Viktoria och väntar på att ge sig ut på spännande åkturer med alla barn och vid Skalmans hus finns några lustiga bilar att testa! Utanför Lille Skutts stubbe ligger vårt senaste tillskott Mini-hopp - en riktigt studsig upplevelse!

  Äventyret väntar 🐘

  Det här ingår i din entrébiljett:

  • Entré till Nordens största djurpark med över 60 djur från hela världen🦒

  • Mysiga bamsemöten i Bamses Värld med Bamse och hans vänner 🍯

  • Fria åk i häftiga Safari-linbanan 🚡

  • Fria åk i världens bästa berg- och dalbana i trä; Wildfire 🎢

  • Fria åk i alla skojiga attraktioner i Bamses värld 🎠

  • Möjlighet att lägga till exklusiva upplevelser och komma riktigt nära djuren ✨

  Köp biljett