Viktoria på Kolmården

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Viktoria

  I sjön i Bamses Värld på Kolmården ligger Bamses båt Viktoria och guppar. Kliv ombord för en hisnande färd på ett gungande hav.

  I berättelsen ”Bamse och sjörövarna” måste Bamse och hans vänner bygga sig en båt. Vargen har nämligen snott Farmors skattkarta och gett den till sjörövarna, och det enda sättet att komma ifatt den är att ge sig ut till havs.

  Bamse, Skalman och Lille Skutt bygger tillsammans båten som Skalman gjort en ritning till. Bamse döper den efter sin mamma och den får namnet Viktoria. När båten är klar tar världens starkaste björn upp den på en hand och bär ner till vattnet.

  Nu är båten sjösatt i Bamses Värld på Kolmården. När passagerarna går på och stormen kommer så kastas båten av och an på vågorna – inte bara fram och tillbaka utan även i sidled och snurrandes. Välkommen på en spännande tur på ett stormigt hav!

  Den 1 juni öppnar alla attraktioner!

  T.o.m 31 maj har vi på grund av rådande restriktioner bara en åkattraktion öppen åt gången och begränsar antalet i varje åk till max 8 personer. Exempel på attraktioner som håller öppet är populära Wildfire och Delfinexpressen! Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Den 1 juni öppnar vi äntligen alla attraktioner i Marine World och Bamses Värld!

  Ingår i entrén!

  Alla åk i våra attraktioner ingår när du köper entrébiljett till Kolmården!

  Om Viktoria

  • Åktid:
   120 sekunder
  • Ålder:
   Från 4 år. Av säkerhetsskäl ska små barn 1-4 år åka med en vuxen och kunna sitta upp själv.

  Utforska Kolmården

  Äventyret väntar!

  Boka ditt besök och upplev äventyret i parken

  EntréÅrskort 2021

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.