Djurvisningar

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Visningar

Följ med på en resa in i djurens värld! Se alla våra magiska och lärorika föreställningar och visningar. OBS. För tillfället har vi inga schemalagda djurvisningar eftersom vi vill minimera folksamlingar. Testa en av våra exklusiva djurupplevelser istället!

Djurvisningar

Alla dessa visningar ingår vanligtvis i entrén! För tillfället har vi inga schemalagda djurvisningar eftersom vi vill minimera folksamlingar. Testa en av våra exklusiva djurupplevelser istället!

Exklusiva visningar

Utöka din upplevelse! För en exklusiv visning betalar du lite extra och får komma riktigt nära djuren tillsammans med en djurvårdare!

Viktig information

Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering gällande coronaviruset. Detta innebär bland annat att vi öppnar delar av parken, att allting inte är öppet som vanligt och att vissa aktiviteter ställs in. Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär och vad som är öppet här.

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.