Exklusiv guidning Kapybara

  Följ med och träffa Sydamerikas okända djur. Kapybaran, som också kallas för vattensvin, är världens största gnagare och älskar vatten. Det vattenälskande djuret kan hålla andan i hela fem minuter och är en hejare både på att simma och dyka. På vår Exklusiva djurguidning Kapybara får ni kliva in i anläggningen och sitta hos djuren tillsammans med en djurvårdare – en riktigt nära upplevelse!

  Viktig information

  Här hittar du praktisk information om mötesplats och tider.

  Upplevelsen
  Den Exklusiva djurguidningen tar ca 30 minuter och erbjuds i grupp för max 8 personer. Ni möter upp vår djurvårdare för den Exklusiva djurguidningen vid Sydamerikastallet. Tid för guidningen väljer ni i bokningssteget.

  Åldersgräns
  Våra Exklusiva djurguidningar gäller från 15 år om ej i vuxens sällskap. Aktiviteten rekommenderas för personer över 3 år.

  Biljett
  Notera att alla i sällskapet som ska delta på den Exklusiva djurguidningen behöver köpa biljett, oavsett ålder. För att ta del av guidningen behöver samtliga i sällskapet även boka entrébiljett till djurparken. Ombokning av Exklusiva djurguidningar är inte möjligt. Det är ej möjligt att ansluta efter mötestiden.

  Övrigt
  Våra Exklusiva djurguidningar sker endast på Svenska/Our Exclusive animal guided tours are conduced in swedish.

  Vi reserverar oss för ändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser.

  Vid frågor kontakta vår Safariguide via telefon 010-708 73 59.

  Bara på svenska!

  Observera att alla våra exklusiva guidningar endast sker på svenska.

  Please note that all our exclusive guided tours are conducted in Swedish.

  Boka din upplevelse här

  Besöksdag
  måntisonstorsfrelörsön

  Kapybara

  I Sydamerika har kapybaran jagats av människor länge. Man jagar dem både för deras kött och skinns skull, men de är trots detta inte en hotad art.