Exklusiv guidning Lejon

  På vår Exklusiva djurguidning Lejon får ni ett nära möte med det graciösa och mäktiga kattdjuret. Ni får komma in i vår lejokula under linbanan – ett fascinerande och kittlande möte ni sent kommer att glömma. Lejonens mäktiga rytande hörs på flera kilometers avstånd och har ni tur får ni uppleva det. Ett besök hos Kolmårdens lejon lämnar ingen oberörd!

  Viktig information

  Här hittar du praktisk information om mötesplats och tider.

  Samling
  Innanför Apans Entré, 10 min innan guidningens start. Det är ej möjligt att ansluta efter guidningens starttid.

  Upplevelsen
  Den Exklusiva djurguidningen tar ca 30–45 minuter och erbjuds i grupp för max 20 personer. Ni möter upp vår Safariguide för den Exklusiva djurguidningen vid Apans Entré. Tid för guidningen väljer ni i bokningssteget.

  Bra att känna till
  Denna guidning innebär transport med minibuss samt en promenad på ca 400m i kuperad terräng. Barn under 2 år ska sitta i bilbarnstol. Bilbarnstol finns på plats, du behöver inte ta med dig egen. Denna aktivitet är ej anpassad för rörelsehindrade

  Åldersgräns
  Våra Exklusiva djurguidningar gäller från 15 år om ej i vuxens sällskap. Aktiviteten rekommenderas för personer över 3 år.

  Biljett
  Notera att alla i sällskapet som ska delta på den Exklusiva djurguidningen behöver köpa biljett, oavsett ålder. För att ta del av guidningen behöver samtliga i sällskapet även boka entrébiljett till djurparken. Ombokning av Exklusiva djurguidningar är inte möjligt

  Övrigt
  Våra Exklusiva djurguidningar sker endast på svenska/Our Exclusive animal guided tours are conduced in swedish.

  Vi reserverar oss för ändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser.

  Vid frågor kontakta vår Safariguide via telefon 010-708 73 59.

  Bara på svenska!

  Observera att alla våra exklusiva guidningar endast sker på svenska.

  Please note that all our exclusive guided tours are conducted in Swedish.

  Boka nu

  Besöksdag
  måntisonstorsfrelörsön

  Det största landlevande rovdjuret

  Det mäktiga lejonet lever på Afrikas savanner, men savannens konung är idag hotad.