Exklusiv guidning Tiger

  Möt världens största kattdjur – den mäktiga tigern! På vår Exklusiva djurguidning Tiger får du veta mer om våra tigrar på Kolmården, de allvarliga hoten mot tigern i naturen och vad vi på Kolmården gör för att rädda tigern. En oförglömlig upplevelse för stora som små!

  Viktig information

  Här hittar du praktisk information om mötesplats och tider.

  Upplevelsen
  Den Exklusiva djurguidningen tar ca 30 minuter och erbjuds i grupp för max 15 personer. Ni möter upp vår djurvårdare för den Exklusiva djurguidningen utanför Tigerhuset i Tigerworld. Tid för guidningen väljer ni i bokningssteget.

  Åldersgräns
  Våra Exklusiva djurguidningar gäller från 15 år om ej i vuxens sällskap. Aktiviteten rekommenderas för personer över 3 år.

  Biljett
  Notera att alla i sällskapet som ska delta på den Exklusiva djurguidningen behöver köpa biljett, oavsett ålder. För att ta del av guidningen behöver samtliga i sällskapet även boka entrébiljett till djurparken. Ombokning av Exklusiva djurguidningar är inte möjligt. Det är ej möjligt att ansluta efter mötestiden.

  Övrigt
  Våra Exklusiva djurguidningar sker endast på Svenska/Our Exclusive animal guided tours are conduced in swedish.

  Vi reserverar oss för ändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser.

  Vid frågor kontakta vår Safariguide via telefon 010-708 73 59.

  Bara på svenska!

  Observera att alla våra exklusiva guidningar endast sker på svenska.

  Please note that all our exclusive guided tours are conducted in Swedish.

  Boka nu

  Besöksdag
  måntisonstorsfrelörsön

  Tiger är världens största kattdjur

  Den jättelika amurtigern kan väga upp till 300 kg och är en starkt hotad art i naturen.