Exklusiv guidning Björn

  Se Kolmårdens Brunbjörnar på nära håll ute I vår Safaripark – en unik upplevelse du sent kommer glömma. Bli fascinerad av björnarnas storlek och styrka samtidigt som du lär dig mer om Sveriges största rovdjur.

  Viktig information

  Här hittar du praktisk information om mötesplats och tider.

  Upplevelsen
  Den Exklusiva djurguidningen tar ca 30 minuter och erbjuds i grupp för max 20 personer. Ni möter upp vår djurvårdare för den Exklusiva djurguidningen vid Apans Entré. Tid för guidningen väljer ni i bokningssteget.

  Bra att veta
  Denna guidning innebär transport med minibuss. Barn under 2 år ska sitta i bilbarnstol. Bilbarnstol finns på plats, du behöver inte ta med dig egen. Denna aktivitet är ej anpassad för rörelsehindrade.

  Åldersgräns
  Våra Exklusiva djurguidningar gäller från 15 år om ej i vuxens sällskap. Aktiviteten rekommenderas för personer över 3 år.

  Biljett
  Notera att alla i sällskapet som ska delta på den Exklusiva djurguidningen behöver köpa biljett, oavsett ålder. För att ta del av guidningen behöver samtliga i sällskapet även boka entrébiljett till djurparken. Ombokning av Exklusiva djurguidningar är inte möjligt. Det är ej möjligt att ansluta efter mötestiden.

  Övrigt
  Våra Exklusiva djurguidningar sker endast på Svenska/Our Exclusive animal guided tours are conduced in swedish.

  Vi reserverar oss för ändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser.

  Vid frågor kontakta vår Safariguide via telefon 010-708 73 59.

  Bara på svenska!

  Observera att alla våra exklusiva guidningar endast sker på svenska.

  Please note that all our exclusive guided tours are conducted in Swedish.

  Boka din upplevelse

  Besöksdag
  måntisonstorsfrelörsön

  Björn

  Brunbjörnen är en välkänd bjässe och en fullvuxen björnhanne kan väga över 300 kilo!