Halloween på Kolmården

Nu öppnar vi omsorgsfullt upp delar av djurparken för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Halloween på Kolmården

Buu! Plocka fram din allra rysligaste halloweenkostym och var med på årets häftigaste firande! Under höstlovet till och med 3 november fylls hela Kolmården med rysmysiga upplevelser, otäcka varelser och flera spännande nyheter.

Det magiska sagolandet Pumpania

I den helt nya världen Pumpania bor den goda Pumpadrottningen och hennes äventyrliga dotter Mirjam, omgivna av charmiga skogsväsen och massor av pumpor. I en annan del av dalen ligger Kråkborgen där den förskräcklige Pumpamannen håller hus. Där spelas en nyskriven föreställning för hela familjen om väldens bästa pumpaodlare som en dag planterar ett magiskt frö som växer till en pumpa som bara blir större och större och tillslut får liv.

Helt ny Bamseföreställning i år!

Bamses Värld är en spökfri zon och här är det lika mysigt som vanligt med nyskrivna Bamseteatern Bamse och den stora maskeraden, och massor av roliga attraktioner. Passa på att skutta upp och ner i säsonges stora nyhet Mini-Hopp, åk skojiga Godiståget och sväva högt över marken med Bamses flygande matta.

Nytt läskigt skräckhus

På Hospitalet på höjden skrivs patienter in, men ingen kommer någonsin ut. De är fast, ständigt utsatta för doktor Ståhls fasansfulla experiment. I en gammal tunnel vaknar vålnader till liv och uppenbarar sig i alla tänkbara färger och runt om i parken möter du väsen från både när och fjärran. Halloween på Kolmården passar hela familjen - kom gärna utklädda! Förutom roliga och spöklika upplevelser har du också möjlighet att uppleva delar av djurparken och åka Safari.

Mer om Hospitalet

Utöka upplevelsen på nyrenoverade Vildmarkshotellet

Passa på att kombinera ert besök på Kolmården med en övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet vackert beläget vid Bråvikens strand. Njut av den magiska utsikten från den splitternya terassen, från våra restauranger som serverar mat i världsklass, från ditt nyrenoverade rum eller lekandes i poolen i vår fräscha avdelning med bad, spa och gym.

Boka Halloweenpaketet här!

Här hittar du entrébiljetter till årets rysmysigaste upplevelse!

En dag Två dagar