Halloween på Kolmården

  Halloween på Kolmården

  Buu! Plocka fram din allra rysligaste halloweenkostym och var med på årets häftigaste firande! Mellan 17 oktober - 1 november fylls hela Kolmården med rysmysiga upplevelser, otäcka varelser och fler nyheter än någonsin.

  Ett rysmysigt äventyr för hela familjen!

  Halloween på Kolmården är läskigare än någonsin med massor av rysliga nyheter! Träffa prinsessan Mirjam i det magiska sagolandet Pumpania, upptäck de fördömda rikena och hälsa på hos Bamse och hans vänner i mysiga Småköping. För de riktigt modiga bjuder vi i år på två helt nya skräckupplevelser som garanterat får blodet att frysa till is.

  Information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök. Halloween på Kolmården är en upplevlese där aktiviteterna hålls utomhus. Vi säkerställer att vi håller distans till varandra och vidtar försiktighetsåtgärder för att förhindra smittspridning. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Utforska de fördömda rikena

  På det mörka Drakberget styr den elaka draken Hengill med järnhand. Han vaktar på otroliga skatter, men ingen som vågat sig in i Drakberget på jakt efter dyrbarheterna har någonsin kommit ut. Vid Kråkborgen har den hemska Kråkdrottningen tagit makten. Hennes undersåtar, det stackars Kråkfolket, har tagit sin tillflykt till Hungergården i utkanten av riket. Här lever de i armod och fattigdom, av vad den torftiga jorden har att erbjuda. Inte långt därifrån hittar du Dizzyland där allt är tokigt, färgglatt och heeeelt galet.

  I det magiska sagolandet Pumpania bor den goda Pumpadrottningen och hennes äventyrliga dotter Mirjam. Kanske kan Mirjam befria Kråkfolket och hitta skatterna i Drakberget?

  Helt nya skräckupplevelser

  Ingen vet vad som gömmer sig bland de höga majsfälten runt familjen Brooks ensligt belägna gård. Grannarna håller sig på avstånd, livrädda för vad som kan hända om de närmar sig den märkliga och aggressiva familjen. Historierna om vad som hänt de som vågat sig dit är många, men en sak är säker – man blir aldrig densamma efter ett besök i Ondskans labyrint. Vågar du dig in bland de höga majsfälten?

  Det gamla vandrarhemmet vid Hämnden är sedan urminnes tider hemsökt av demoner. Här finns de mest fruktansvärda, de mest gastkramande demonerna som någonsin existerat. Det räcker att bara komma i närheten av Hämnden för att känna hur kroppen tas i besittningen av något främmande, av en demon som törstar efter just din människosjäl. Hämnden är en skräckfylld upplevelse för den allra modigaste som garanterat får blodet att frysa till is.

  Läs mer om årets skräcknyheter här

  Åk världens bästa berg- och dalbana i trä!

  Berg- och dalbanan Wildfire har vunnit flera priser och betraktas som världens häftigaste berg- och dalbana i trä. Gör dig beredd på en hisnande adrenalinkick där du bland annat slungas ut i en backe med hela 83 graders lutning och hänger upp-och-ned i luften flera gånger. Du har självklart också möjlighet att uppleva delar av djurparken och åka världsunika linbanan Safari.

  Förhöj upplevelsen med en vistelse på Vildmarkshotellet

  Passa på att kombinera besöket på Kolmården med en mysig övernattning på Vildmarkshotellet. Njut av den magiska utsikten från våra restauranger som serverar mat i världsklass, från ditt nyrenoverade rum eller från en av våra pooler i vår härliga avdelning med bad, spa och gym. I Halloweenpaketet ingår bland annat övernattning, frukost, tillgång till bad, spa och gym samt entré till Halloween på Kolmården.

  Obs! För närvarande är alla rum under Halloween på Kolmården fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!

  Läs mer om Halloweenpaketet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.