Halloween på Kolmården

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Halloween på Kolmården

  Biljetter till Halloween på Kolmården 2021 släpps längre fram

  Buu! Plocka fram din allra rysligaste halloweenkostym och var med på årets häftigaste firande! Mellan 16 oktober och 7 november är det äntligen dags för Halloween på Kolmården igen!! Hela Kolmården fylls med rysmysiga upplevelser, otäcka varelser och i år är parken läskigare än någonsin med ännu flera rysliga nyheter, men här finns även helt spökfria områden för de minsta besökarna.

  Ett rysmysigt äventyr för hela familjen!

  Halloween på Kolmården är läskigare än någonsin med massor av rysliga nyheter! Träffa prinsessan Mirjam i det magiska sagolandet Pumpania och hälsa på hos Bamse och hans vänner i mysiga Småköping. För de riktigt modiga bjuder vi i år på helt nya skräckupplevelser som garanterat får blodet att frysa till is!

  Information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök. Vi säkerställer att vi håller distans till varandra och vidtar försiktighetsåtgärder för att förhindra smittspridning. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Åk världens bästa berg- och dalbana i trä!

  Berg- och dalbanan Wildfire har vunnit flera priser och betraktas som världens häftigaste berg- och dalbana i trä. Gör dig beredd på en hisnande adrenalinkick där du bland annat slungas ut i en backe med hela 83 graders lutning och hänger upp-och-ned i luften flera gånger. Du har självklart också möjlighet att uppleva delar av djurparken och åka världsunika linbanan Safari.

  Förhöj upplevelsen med en vistelse på Vildmarkshotellet

  Passa på att kombinera besöket på Kolmården med en mysig övernattning på Vildmarkshotellet. Njut av den magiska utsikten från våra restauranger som serverar mat i världsklass, från ditt nyrenoverade rum eller från en av våra pooler i vår härliga avdelning med bad, spa och gym. I Halloweenpaketet ingår bland annat övernattning, frukost, tillgång till bad, spa och gym samt entré till Halloween på Kolmården.

  Läs mer om Halloweenpaketet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.