Halloween på Kolmården! 🎃

  Parken har förvandlats till en rysmysig plats och här finns massor att göra för hela familjen. I år bjuder vi dessutom på flera nyheter, bland annat en helt ny sagovärld och två nya skräckhus. Kom och utforska magiska världar, träffa läskiga väsen, åk fartfyllda attraktioner och utmana dig själv i våra skräckhus. Självklart kan du som vanligt se djur från jordens alla hörn och åka världsunika linbanan Safari.

  Köp nu

  👻🧙🏻‍♀️

  Rysmysiga nyheter för hela familjen!

  På Kolmården finns någonting för alla! Träd in i våra magiska sagovärldar, träffa läskiga och spännande karaktärer och bli en del av äventyret. I år presenterar vi flera nyheter, bland annat Spindelnästet och Crazy Carnival! Självklart är populära Pumpania tillbaka, större och mysigare än någonsin. I Bamses Värld är det spökfritt och här kan du som vanligt åka skojiga attraktioner och se Bamseteatern: Bamse och den stora maskeradtävlingen .

  🕷 Nyhet! Spindelnästet

  Kliv in genom den klibbiga portalen som leder dig rakt in i spindelnästet där det kryllar av spindlar och läskiga väsen.

  🍬 Nyhet! Bus eller Godis?!

  Busifer och Busifina har gått Bus eller Godis. När de kommer hem upptäcker de att det är ett hål i hinken och att alla godisklubbor är borta! Kan du räkna hur många godisklubbor som finns längs stigen och berätta för Busifer och Busifina i Lilla stugan hur många du hittade? Vem vet, kanske får du en belöning!

  🎪 Nyhet! Crazy Carnival!

  Välkommen till årets galna nyhet - Crazy Carnival. Här är allt färgglatt, fartfyllt och heelt knasigt. Här träffar du färgsprakande karaktärer som bjuder på häpnadsväckande akrobatik, dans och jonglering.

  🎃 Populära Pumpania är tillbaka!

  Sagolandet Pumpania är tillbaka - större och mysigare än någonsin! Bland tusentals pumpor bor prinsessan Mirjam och drottning Ylva. Här kan du utmana kompisarna i dansstopp och se den spännande föreställningen Den magiska skogens hemlighet.

  🧟‍♂️😱

  Helt nya skräckupplevelser!

  I år har vi hela TVÅ nya upplevelser för dig som älskar skräck. Checka in på det vindpiskade Värdshuset där fasansfulla upplevelser väntar bakom varje hörn, smyg in på Bakgården och upplev skräcken på familjen Brooks ensliga och förfallna hemman och skriv in dig på det ruskiga Hospitalet där den onde läkaren utsätter sina patienter för fruktansvärda experiment.

  Observera att skräckupplevelserna har en rekommenderad ålder på 11 år

  🏚 Nyhet! Värdshuset

  Bland slingrande vägar och vindpiskade klippor ligger det, Värdshuset på höjden. Här har herr Armfeldt tagit emot gäster i många år. Trötta och med värkande ben efter en lång färd på skakiga vägar har de släpat sig in i det gamla timmerhuset, övertygade om ett mål varm mat och en skön säng väntar. När de kliver in genom dörren har de dock ingen aning om att det är det allra sista de gör, för ingen som någonsin sökt skydd för natten på Värdshuset har någonsin kommit därifrån...

  🍂 Nyhet! Bakgården

  Högt upp i bergen ligger familjen Brooks ensligt belägna gård. En gång i tiden var familjen en aktiv del av samhället, men efter ett fruktansvärt oväder blev ingenting sig likt. Den förr så trevliga gården förföll och i stället för fågelkvitter och glada skratt genomskärs nu luften av det kalla ljudet från en motorsåg, ekande skrik och vinden som river och sliter i trasiga takplattor. Historierna om vad som hänt de djärva själar som vågat närma sig gården är många, men det sägs att de återvänder med förvridna ansikten och svarta ögon. Deras själar är för evigt fast i en förlamade mardröm, en mardröm där verklighet och vansinne flyter samman.

  💉 Hospitalet - succén är tillbaka!

  En regnig oktoberkväll kom överläkaren Axel Ädeldahl till det stora nyinrättade Hospitalet. Han var en briljant läkare och vetenskapsman, känd i hela landet för sina banbrytande experiment och behandlingsmetoder. Men en dag gick någonting fel, fruktansvärt fel. Den medicin som skulle befria hela världen från plågor fungerade inte, och när överläkaren provade den på sig själv förändrades hans personlighet. Den förr så snälle läkaren blev nu ond, besatt av att plåga sina patienter. Genom åren har många skrivits in på Hospitalet, men ingen har någonsin kommit därifrån. Vågar du skriva in dig på Hospitalet?

  1 Jetpass ingår

  I din entrébiljett ingår 1 Jetpass så att du kan ta vår expresskö till ditt favoritskräckhus! 🧟‍♀️🧛🏚️

  ⛄️🎅🏻

  Efter rysmys kommer julmys!

  Mysiga sagojul kommer tillbaka. Kliv in i en magisk vintervärld fylld med julaktiviteter för hela familjen. Här kan du besöka Nordpolen och träffa jultomten, åka skridskor på Bamsesjön och njuta av en magisk eldsaga!

  Just nu erbjuder vi dig som köper en Halloween-biljett att lägga till en Sagojulsbiljett för endast 129 kr!

  Förläng Halloweenäventyret!

  Boka ett av våra populära boendepaket! Övernattning, frukost, bad och gym ingår!