Påsk med Bamse är tillbaka igen nästa år!💛🍯

  Hela vår härligt påskpyntade park är öppen och du kan besöka häxorna i Häxköping, träffa påskharen i Trädgårdslandet och dansa loss till ett svängigt Bamsedisco i Småköping! Du kan också träffa djur från jordens alla hörn, sväva högt över savannens djur i världsunika linbanan Safari och åka häftiga berg- och dalbanan Wildfire!

  Påsk i Bamses Värld! 🥕🐣

  Bamses värld bjuder på hel TVÅ nyheter i år! Dansa loss på ett svängigt disco tillsammans med Bamse och hans vänner och delta i den helt nya morotsjakten! Mini-hopp har varit busig och gömt massor av morötter på olika ställen i Bamses Värld. Kan du hitta de alla? 🥕

  Självklart kan du också åka skojiga attraktioner, äta Farmors goda köttbullar och besöka den stora godisbutiken 🍬

  Häxköping 🧙🏻‍♀️

  I Häxköping har häxor mellanlandat i hundratåls år på sin väg till Blåkulla. Här, i den lilla handelsstaden, finns allt som en häxa kan behöva; kvastservice, skönhetssalong, hattaffär, trolldrycksbutik och mycket mycket mer!

  Årets nyhet i Häxköping: I år bjuder vi in till en helt ny föreställning – Kvasthopp och Långsparkar! Det börjar närma sig påsk och häxorna från Stenskogen gör sig redo för firande, men det är inte vilka förberedelser som helst utan i år är det äntligen dags för det stora kvastmästerskapet!

  Trädgårdslandet 🧑🏻‍🌾

  Kulmården har förvandlats till ett gigantiskt trädgårdsland.. Här mitt bland enorma morötter, spirande vårväxter och roliga rutschkanor, träffar du den stojiga påskharen och hans vänner som bjuder in till massor av skojiga lek!

  Förläng äventyret på Vildmarkshotellet 🐣

  Gör äventyret på Kolmården till något alldeles extra genom att kombinera ditt besök i vår påskpyntade park med en övernattning på magiska Vildmarkshotellet! Med Kolmårdenpaketet får du, förutom två dagars entré till Kolmården, övernattning på Vildmarkshotellet med vår omtyckta frukostbuffé, lekrum, barnbio och mycket, mycket mer!

  Boka nu

  Utforska Kolmården