Påsk med Bamse på Kolmården

  Fira påsk med Bamse och hans vänner!

  Den 2 april slår vi äntligen upp portarna till Kolmården och årets mysiga påskfirande med Bamse och hans vänner! Följ med Lille Skutt på en spännande äggjakt, utforska Bamses kluriga påskstig och utmana häxorna i kvasthoppning. Hela vår härliga påskpyntade utomhuspark är öppen och du kan bland annat träffa djur från alla världens hörn och sväva över savannens mäktiga giraffer och lejon i världsunika Safaribanan. Nytt för i år är att Påsk med Bamse pågår hela påskveckan, från 2 till 11 april. Parkens öppettider hittar du här.

  Information om Kolmårdens utbud under påsken

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss och vårt utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Med rådande restriktioner kan vi inte öppna några attraktioner, vare sig Wildfire eller i Bamses Värld, och inte heller visa vår delfinföreställning HOPE. Dessutom har vi inte heller några schemalagda djurvisningar. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Leta påskägg med Lille Skutt

  Vargen har gömt stora, färgglada påskägg runt omkring i parken. Lille Skutt vill gärna hitta dem, men Vargen är listig och har gömt dem på ganska svåra ställen. Åh, vad ska han göra? Kanske kan du hjälpa Lille Skutt och leta reda på alla påskägg?

  Utforska Bamses kluriga påskstig

  Bamse är inte bara snäll och stark, han älskar också kluriga utmaningar! När han dekorerade parken passade han på att förbereda en hel påskstig med lagom knepiga frågor. Utforska Bamses stig, lös utmaningarna och gör en high-five med världens snällaste björn!

  Är du snabbare än en häxa?

  Häxorna har mellanlandat på Kolmården och slagit läger vid Gamla Barnens Lantgård. Här är de påskpyntat och gjort fint, och fyllt området med skojiga aktiviteter för hela familjen. Utmana häxorna i kvasthoppning, fiska efter godsaker i fiskdammen, grilla marshmallows och prova spellyckan på chokladhjulet.

  Möt spännande djur på nära håll

  I djurparken finns djur från alla världens hörn. Här träffar du allt från järvar och lodjur till lejon och tigrar. Du får lär dig om vad vi gör för att göra djurens dagar roliga och stimulerande, hur djurarter mår i det vilda och hur vi arbetar med att bevara olika djurarter för framtiden. Passa också på att åka världsunika linbanan Safari som tar med dig på en oförglömlig resa där du nästintill ljudlöst färdas över savannens majestätiska djur.

  Förläng äventyret på Vildmarkshotellet

  Gör påsklovet till något alldeles extra genom att kombinera besöket i parken med en övernattning på mysiga Vildmarkshotellet. Här väntar övernattning, frukostbuffé, härliga bad och massor av skojiga aktiviteter för hela familjen – allt med underbar utsikt över Bråviken! Läs mer och boka här!

  Boka påsken med Kolmårdenpaketet

  Redan nu kan du boka in dig på påsken på Kolmården - med Kolmårdenpaketet får du övernattning på vackra Vildmarkshotellet och entré till parkens alla äventyr!

  Läs mer

  Utforska Kolmården

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.