Påsk med Bamse på Kolmården

  Fira påsk med Bamse och hans vänner!

  Succén är tillbaka! Den 1 april är det äntligen dags att slå upp portarna till årets mysigaste påskfirande med Bamse och alla hans vänner!

  Hela vår härligt påskpyntade park är öppen och du kan besöka häxorna i Häxköping, träffa påskharen i Trädgårdslandet och se en helt ny Bamseföreställning! Du kan också träffa djur från jordens alla hörn, sväva högt över savannens djur i världsunika linbanan Safari och åka häftiga berg- och dalbanan Wildfire!

  Vi har helgöppet i april och HELA påsklovet 10 - 16 april! Påsken firas till och med den 23 april.

  Nyhet - en helt nya Bamseteater!

  Lagom till påsk har en helt ny Bamseteater premiär Bamse och den kluriga uppfinnartävlingen!

  Träffa häxorna i Häxköping

  I Häxköping har häxor mellanlandat i hundratals år på sin väg till Blåkulla. Här, i den lilla handelsstaden, finns allt som en häxa kan behöva: kvastservice, skönhetssalong, hattaffär, trolldrycksbutik och mycket mer! Har du det som krävs för att utmana häxorna i kvasthoppning? Här i Häxköping kan du också se den spännande föreställningen Kvistfritt Kvastskaft!

  Utforska mystiska Trädgårdslandet

  Kulmården har förvandlats till ett gigantiskt trädgårdsland… Här, mitt bland enorma morötter, spirande vårväxter och roliga rutschkanor, träffar du den stojiga påskharen och hans vänner som bjuder in till massor av skojig lek!

  Lär dig mer om våra spännande och fascinerande djur

  Hos oss finns djur från jordens alla hörn. Genom våra informativa och spännande visningar får du lära dig allt ifrån hur vi arbetar med djuren här på Kolmården, hur djurarterna mår i det vilda och vilka åtgärder som görs för att bevara hotade arter för framtiden.

  Du kan också ta en tur i världsunika linbanan Safari som tar dig med på en oförglömlig resa där du nästintill ljudlöst färdas över savannens majestätiska djur.

  Förläng äventyret på Vildmarkshotellet

  Gör äventyret på Kolmården till något alldeles extra genom att kombinera ditt besök i vår påskpyntade park med en övernattning på magiska Vildmarkshotellet! Med Kolmårdenpaketet får du, förutom två dagars entré till Kolmården, övernattning på Vildmarkshotellet med vår omtyckta frukostbuffé, tillgång till bad, spa och gym, lekrum, barnbio och mycket, mycket mer!

  Boka påsken med Kolmårdenpaketet

  Redan nu kan du boka in dig på påsken på Kolmården - med Kolmårdenpaketet får du övernattning på vackra Vildmarkshotellet och entré till parkens alla äventyr!

  Läs mer

  Utforska Kolmården