Påsk med Bamse på Kolmården

  Fira påsk med Bamse och hans vänner!

  Den 2 april slår vi äntligen upp portarna till Kolmården och årets mysiga påskfirande med Bamse och hans vänner! Följ med Lille Skutt på en spännande äggjakt, utforska Bamses kluriga påskstig och utmana häxorna i kvasthoppning. Hela vår härliga påskpyntade utomhuspark är öppen och du kan bland annat träffa djur från alla världens hörn, sväva över savannens mäktiga giraffer och lejon i världsunika Safaribanan och åka världens bästa berg- och dalbana Wildfire. Nytt för i år är att Påsk med Bamse pågår hela påskveckan, från 2 till 11 april. Parkens öppettider hittar du här.

  Leta påskägg med Lille Skutt

  Vargen har gömt stora, färgglada påskägg runt omkring i parken. Lille Skutt vill gärna hitta dem, men Vargen är listig och har gömt dem på ganska svåra ställen. Åh, vad ska han göra? Kanske kan du hjälpa Lille Skutt och leta reda på alla påskägg?

  Utforska Bamses kluriga påskstig

  Bamse är inte bara snäll och stark, han älskar också kluriga utmaningar! När han dekorerade parken passade han på att förbereda en hel påskstig med lagom knepiga frågor. Utforska Bamses stig, lös utmaningarna och gör en high-five med världens snällaste björn!

  Är du snabbare än en häxa?

  Häxorna har mellanlandat på Kolmården och slagit läger vid Gamla Barnens Lantgård. Här är de påskpyntat och gjort fint, och fyllt området med skojiga aktiviteter för hela familjen. Utmana häxorna i kvasthoppning, fiska efter godsaker i fiskdammen, grilla marshmallows och prova spellyckan på chokladhjulet.

  Möt spännande djur på nära håll

  I djurparken finns djur från alla världens hörn. Här träffar du allt från järvar och lodjur till lejon och tigrar. Du får lär dig om vad vi gör för att göra djurens dagar roliga och stimulerande, hur djurarter mår i det vilda och hur vi arbetar med att bevara olika djurarter för framtiden. Passa också på att åka världsunika linbanan Safari som tar med dig på en oförglömlig resa där du nästintill ljudlöst färdas över savannens majestätiska djur.

  Förläng äventyret på Vildmarkshotellet

  Gör påsklovet till något alldeles extra genom att kombinera besöket i parken med en övernattning på mysiga Vildmarkshotellet. Här väntar övernattning, frukostbuffé, härliga bad och massor av skojiga aktiviteter för hela familjen – allt med underbar utsikt över Bråviken! Läs mer och boka här!

  Biljetter till äventyret

  Biljetter till Påsk med Bamse släpps tidigast vecka 10 - så håll utkik då! Precis som förra året bokar du både besöksdag och entrétid i samband med ditt biljettköp, detta för att göra besöket säkert och undvika trängsel i parken.

  Vill du säkra din plats redan nu kan du boka en övernattning på Vildmarkshotellet med Kolmårdenpaketet. Redan nu går det också bra att köpa ditt Årskort 2021, men platsbokningsbiljetter för dig med årskort släpps också tidigast vecka 10.

  Boka påsken med Kolmårdenpaketet

  Redan nu kan du boka in dig på påsken på Kolmården - med Kolmårdenpaketet får du övernattning på vackra Vildmarkshotellet och entré till parkens alla äventyr!

  Läs mer

  Viktig information

  Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering gällande coronaviruset. Det kan innebära att vi öppnar delar av parken, att allting inte är öppet som vanligt och att vissa aktiviteter ställs in. Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär här.

  Utforska Kolmården

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.