Påsk med Bamse på Kolmården

  Fira påsk med Bamse och hans vänner!

  Den 9 april slår vi äntligen upp portarna till Kolmården och årets mysiga påskfirande med Bamse och hans vänner! Årets påskfirande kommer med massa nyheter. Du får bland annat se en helt ny Bamseteater, besöka Häxköping och träffa påskharen i Morotslandet!

  Hela vår härliga påskpyntade utomhuspark är öppen och du kan bland annat träffa djur från alla världens hörn och sväva över savannens mäktiga giraffer och lejon i världsunika Safaribanan. I år pågår Påsk med Bamse hela påskveckan, från 9 till 18 april OCH helgen 23-24 april. Parkens öppettider hittar du här.

  Köp biljett

  Årets nyheter!

  Se den helt nya Bamseteatern

  Lagom till påsk har en helt ny Bamseteater premiär; Bamse och båtsemestern. Det är sommar i Småköping och Bamse och hans vänner ska på en härlig semester med båten Viktoria. När de är redo att åka iväg upptäcker de att motorn inte startar. Vad ska Bamse och hans vänner göra? Kommer det att bli någon båtsemester?

  Träffa häxorna i Häxköping

  I Häxköping har häxor mellanlandat i hundratals år på sin väg till Blåkulla. Här, i den lilla handelsstaden, finns allt som en häxa kan behöva: kvastservice, skönhetssalong, hattaffär, trolldrycksbutik och mycket mer! Har du det som krävs för att utmana häxorna i kvasthoppning?

  Utforska sagolika Morotslandet

  Kulmården har förvandlats till ett gigantiskt morotsland. Här, mitt bland alla roliga rutschkanor och gungor, träffar du den stojiga påskharen och hans vänner som bjuder in till massor av skojig lek.

  Leta påskägg med Bamse

  Vargen har köpt stora färgglada ägg åt Bamse och hans vänner. För att göra det lite extra spännande har han gömt dem på olika ställen i parken. Kan du lista ut vem som ska få vilket ägg?

  Möt spännande djur på nära håll

  I djurparken finns djur från alla världens hörn. Här träffar du allt från järvar och lodjur till lejon och tigrar. Du får lär dig om vad vi gör för att göra djurens dagar roliga och stimulerande, hur djurarter mår i det vilda och hur vi arbetar med att bevara olika djurarter för framtiden. Passa också på att åka världsunika linbanan Safari som tar med dig på en oförglömlig resa där du nästintill ljudlöst färdas över savannens majestätiska djur.

  Förläng äventyret på Vildmarkshotellet

  Gör påsklovet till något alldeles extra genom att kombinera besöket i parken med en övernattning på mysiga Vildmarkshotellet. Här väntar övernattning, frukostbuffé, härliga bad och massor av skojiga aktiviteter för hela familjen – allt med underbar utsikt över Bråviken! Läs mer och boka här!

  Äventyret väntar 🐘

  Observera att ditt besök behöver förbokas via hemsidan!

  Det här ingår i din entrébiljett:

  • Entré till Nordens största djurpark med över 60 djur från hela världen🦒

  • Mysiga bamsemöten i Bamses Värld med Bamse och hans vänner 🍯

  • Fria åk i häftiga Safari-linbanan 🚡

  • Fria åk i världens bästa berg- och dalbana i trä; Wildfire 🎢

  • Fria åk i alla skojiga attraktioner i Bamses värld 🎠

  • Möjlighet att lägga till exklusiva upplevelser och komma riktigt nära djuren ✨

  Köp biljett

  Boka påsken med Kolmårdenpaketet

  Redan nu kan du boka in dig på påsken på Kolmården - med Kolmårdenpaketet får du övernattning på vackra Vildmarkshotellet och entré till parkens alla äventyr!

  Läs mer

  Utforska Kolmården