Registrera ditt årskort

  Förboka ditt besök med årskortet

  Just nu släpper vi in ett begränsat antal besökare varje dag, och även du med ett registrerat årskort måste förboka din plats. I år sker all platsbokning tillsammans med ditt årskort på Mina sidor på kolmarden.com.

  Läs mer om hur du förbokar ditt besök

  Registrera ditt Årskort!

  Du har väl inte missat att du som köpt årskort behöver registrera dig inför ditt första besök? I år sker registrering i första hand på Mina sidor på kolmarden.com. Logga in på Mina sidor och tryck på "Hantera" på ditt årskort för att registrera det. Registrering av fysiska årskort kan även göras på https://kolmarden.com/registrera. När du gjort din registrering väntar förmånliga erbjudanden och spännande äventyr.

  Läs mer om hur du loggar in på Mina sidor

  Har du fått förhinder?

  Om du bokat ditt besök med ett årskort och har fått förhinder är det enkelt att avboka besöket. Eftersom det är många som vill komma och besöka oss och vi har begränsat antal platser ber vi att ni avbokar eventuella besök i så god tid som möjligt! Avbokning av ditt besök sker på Mina sidor på kolmarden.com.

  Avboka ditt besök

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.