Registrera ditt årskort

  Förboka ditt besök med årskortet

  Just nu släpper vi in ett begränsat antal besökare varje dag, och även du med ett registrerat årskort måste förboka din plats. Inom 24 timmar efter att du registrerat ditt kort kommer du få ett mejl med en länk till platsbokningen. Vill du förboka din plats innan du fått mejlet, klicka på knappen nedan.

  Notera att biljetter för säsongen 2021 inte har släppts ännu!

  Förboka ditt besök

  Registrera ditt Årskort!

  Du har väl inte missat att du som köpt årskort behöver registrera dig inför ditt första besök? När du gjort din registrering väntar förmånliga erbjudanden och spännande äventyr. Du registrerar ditt årskort enkelt här.

  Har du fått förhinder?

  Om du bokat ditt besök med ett årskort och har fått förhinder är det enkelt att avboka besöket. Eftersom det är många som vill komma och besöka oss och vi har begränsat antal platser ber vi att ni avbokar eventuella besök i så god tid som möjligt!

  Avboka ditt besök

  Kompensation för dig med årskort

  Till följd av rådande restriktioner är utbudet på Kolmården begränsat, och vi erbjuder därför alla som köpt ett årskort kompensation i form av ett presentkort.

  Läs mer här

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.