Utforska Kolmården

  Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! I nordens största djurpark hittar du mängder av spännande aktiviteter och äventyr. Vildmarkshotellet, som ligger ett stenkast från djurparken, har öppet året runt!

  Läs mer om allt som finns att uppleva

  Djuren

  Här hittar du allt från lejon till älg och kan möta spännande djur på riktigt nära håll.

  Alla djur på Kolmården bor i en miljö som är anpassad för att likna deras verkliga levnadsmiljö. Det gör att djuren mår bättre och att du får en bild av hur det skulle vara att möta dem ute i det fria.

  Lär dig mer om djuren

  Bamses Värld

  Följ med in i en färgsprakande och helt unik värld där du kan träffa Bamse och hans vänner!

  Här kan du bland annat se den populära Bamseteatern, äta pannkakor i Farmors kök, köra Skalmans bilar och åka Dunderhonungsburkarna!

  Läs mer om Bamses Värld

  Djurvisningar

  Överallt i djurparken kan du träffa djurvårdare och se visningar där de matar, tränar eller tar hand om djuren.

  På djurvisningar får du veta mer om våra charmiga djur och hur vi arbetar för att bevara djurarterna för framtiden. Många av visningarna ingår i entrén till parken, men du kan även ta del av våra exklusiva visningar där du kommer ännu närmare djuren.

  Läs mer om våra visningar

  Boende

  Bo på Vildmarkshotellet eller möt äventyret på savannen i Safari Camp!

  Vildmarkshotellet är ett av Sveriges mest barnvänliga hotell. Här kan barnen springa av sig i lekrummet, roa sig på barnbion eller plaska runt i poolen på bad- och spa-avdelningen. Är ni istället ute efter äventyr ska ni satsa på Safari Camp - och bo granne med savannens vilda djur!

  Läs mer om våra boendepaket

  Åkattraktioner

  Håll i dig - nu bär det av på en resa som får det att pirra i hela kroppen!

  På Kolmården kan du inte bara träffa tigrar, apor och delfiner. Här kan du också åka berg-och dalbanor, gunga i sjörövarskepp och virvla runt i Bamses dunderhonungsburkar.

  Läs mer om våra åkattraktioner