Erbjudanden för dig med Wild Card 2021

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Erbjudanden för dig med årskortet Wild Card

  Här har vi samlat alla våra förmåner och erbjudande för dig med årskortet Wild Card 2021.

  Ta med en kompis till parken - utan kostnad!
  Mellan 8 juli - 16 juli kan du med årskort ta med en kompis till parken - helt utan kostnad. Du kan ta med en gäst per årskort.

  Du bokar som vanligt plats till parken via Mina sidor. Din gäst behöver inte boka utan följer med dig in i parken i samband med att du visar upp din bokade biljett och ditt årskort i entrén.

  Om ni vill se delfinföreställningen HOPE tillsammans måste du boka plats för både dig själv och din gäst. Det är naturligtvis helt kostnadsfritt och du gör det enkelt genom att klicka här.

  På grund av nuvarande restriktioner kan vi bara välkomna 500 personer åt gången till vårt stora, fina delfinarium. Det innebär att det finns ett begränsat antal platser och att först till kvarn gäller.

  Butik
  Under hela juli har du med Wild Card 15% rabatt på våra ballonger! Ballonger hittar du i Sea Side Store, Stallet, Brummelisas Leksaksaffär (endast Bamseballonger) och efter klockan 15:00 på Stora Parkeringen.

  Mat

  • För att fira öppnandet av Korv & Bread utanför Entrén och vid Stallet (vid Barnens Kiosk) erbjuder vi dig med Wild Card Korvmeny för 59kr och Hamburgarmeny för 89kr!
  • På Apanskorv betalar du endast 50 kr för Crossriverboxen (Ord. pris 59kr)
  • Pingos Café erbjuder dig med Wild Card Minimunkboxen för 49 kr (Ord. pris 55kr)

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.